Kursus hos mig

Næste kursus hos mig

Hvad får du med hjem?

Et bedre overblik så det bliver nemmere at planlægge og justere behandlingen. Du får viden og redskaber til at skelne mellem forskellige skulderproblematikker såsom: frossen skulder, instabilitet og rotator cuff relaterede smerter. Du får bl.a diagnostiske redskaber til at skelne mellem skulder- og nakkeproblemer mm.

Klinisk undersøgelse, diagnosticering og behandling


Kurset

Præsentation af den sidste nye forskning indenfor skulderbehandling. Hvad kan bruges til vores patienter, og hvordan skal det fortolkes? Kurset formidles i et dagligsdags sprog med en lavpraktisk tilgang. Mit motto er: "det skal kunne bruges i morgen."


Målgruppe

Fysioterapeuter, ergoterapeuter, kiropraktorer og læger med interesse for og arbejdsområde indenfor emnet. Kurset henvender sig derfor både til privatpraktiserende, hospitals- og kommunalt ansatte fagpersoner.


Dato

Næste kursus er den 6. - 7. marts 2021, kl. 9.00 - 16.00 begge dage.


Sted

Kolding Fysioterapi & Træningsklinik Aps., Saxovej 12, 6000 Kolding.


Pris

3.300 kr. Indbetaling på reg. nr. 9559 konto nr. 0724283799. Prisen inkluderer formiddagskaffe og rundstykker, frokost, samt eftermiddagskaffe og frugt.


Tilmelding

Email: info@skulderkurser.dk

Vigtige budskaber på kurset?

Evnen til at kunne udføre en god klinisk undersøgelse er af afgørende betydning for den efterfølgene behandlingsstrategi. Forskningen peger på, at aktiv træning i de fleste tilfælde netop er vejen frem.

Emneområder

Se mere om hvilke specifikke emneområder og indhold kurset har at tilbyde.